TYRKISKE HUNDE

second home dogs

Hunde til adoptionDisse hunde er adoptionsklare

Læs mere om adoption her.

Er man blevet interesseret i en eller flere af hundene, kan man få flere oplysninger hos vores kontaktpersoner. Se dem her.

OBS:
Alle hunde er neutraliseret, vaccineret og chippet, samt loppe og ormebehandlet inden adoptionen. Alle hunde er socialiseret efter de er fundet så de er klar til en ny familie.


Jessi

Jessi

Jessi er en skøn labrador pige som bliver 4 år til maj,hun er en mild og blid hund, som har et rigtigt labrador sind.
Hun er ca 58 cm høj.
Skriv til os for mere info om hende 

Hun er i pleje på sjælland 


ANTON

ANTON


Anton er cirka 1 år gammel og han måler cirka 60 cm. Han er super sød og kær af sind. Han er en rolig dreng der elsker at blive kælet med. Han nyder at man er hos ham. Anton er altid så glad og han er meget imødekommende. Han er vant til andre hunde.

Efter første gang jeg så ham på gaden tog det ham ikke lang tid før han Fant trygheden ved mig nærvær og nydelsen af maden jeg havde til ham. Anton kom derfor oftere og oftere, til sidst lå han ved lejlighedsbygningen og ventede på mig om morgenen og ventede på, at jeg kom ned. Så længe jeg sad hos ham blev han trygt liggende ved mig og når jeg rejste mug for at gå fulgte han efter mig. Sødeste Anton, han fortjener virkelig en kærlig familie og et godt hjem

Er du interesseret i denne lækker dreng, så er du meget velkomme til at skrive til os

Anton er klar marts 2019


SNOWIE

SNOWIE

Snowie er en meget kærlig og glad pige på knap 1 år, hun blev efterladt på stranden, hvor vi fandt hende, hun fulgte efter Tina en morgen da hun var nede og fodre på stranden og ville ikke forlades igen, så vi fik hende i sikkerhed i hos en af vores plejestationer.

Hun er klar til adoption sidst i marts 2019


BELLA

BELLA

Bella er en super sød hund,på ca 3 år, ca 60 cm, som er reddet af en norsk dame som bor i Alanya,ogpasser hende indtil hun får en god familie i Danmark.

Her er hvad hun skriver om Bella:

Hun er den roligste og mest stillferdige hunden jeg har opplevd . Hun elsker alle , fantastisk med unger . Når barn kommer bort til henne så legger hun seg rolig ned og lar dem klappe seg , mens hun slikker dem forsiktig på hendene. Så lenge ungene er hos henne så ligger hun tålmodig og venter til de har forlatt. 
Hun er ekstrem god med andre hunder , ypper aldri til bråk. Kommer en hund og vil bråke med henne så legger hun seg bare underdanig ned , blotter magen , og det hele ender alltid med at bråkmakerne bare snuser på henne og går videre, eller slår følge på turen.
Bella vil trives best om hun får komme til et hjem som ligger landlig til , en bondegård ville vært perfekt for henne . Hun vil trives best med å kunne få være i en barnefamilie . sammen med også annen hund eller hunder , gjerne mindre hunder, hun trives ikke som alenehund . 
Hun er ekstrem rolig , men vil gjerne være med på korte turer. På en gård vil hun stortrives med å kunne ligge ute å se på de andre gårdsdyrene , hun rører ikke høns eller katter her nede, bare ligger og ser på dem.

Hun er klar til at komme til DK april 2019

 


MIA

MIA

Mia er reserveret

Mia er fundet sammen med hendes mor Bella, da hun kun var omkring 4 uger, hun er fødr i august 2018 og er en meget kærlig og skøn hund, hun bor hoa en dame fra Norge indtil hun er klar til at komme afsted til en familie i Danmark.

Hun er ca 55 cm  

Her er hvad plejemor skriver om hende :

Mia er en hvit Labrador mix , vakker, rolig, hengiven, kjærllig og kosete valp , i grunnen mye lik sin mor på mange måter.
Hun er lærevillig , kommer på kommando når hun er løs i parken og jeg kaller på henne . Hun utvikler seg til å bli en flott familiehund. 

Mia er klar til adoption slut april 2019


Pepsi

Pepsi

Pepsi er reserveret

Lækre Pepsi på snart 3 år , bor hos en dansk plejemor i Alanya.

Plejemor har fortalt os at Pepsi går fint i snor, glad for at være på stranden, meget kælen og kærlig, gøer meget sjældent, og har lært at være alene hjemme.

Hun er ca 60 cm høj


Muffin

Muffin

 

Muffin søger en kærlig familie 

Muffin er en rigtig sød og kærlig hund fra marts 2018, cirka 55 cm. Hun er en glad og hun elsker at lege. Muffin nyder at få opmærksomhed, og selvfølgelig er hun vild med at blive nusset og kløet. 

Hun blev fundet sammen med sine brødre og søskende, da de var mellem 9-11 uger gammel, der var 6 hvalpe i alt. Alle hvalpene blev samlet op og kom i sikkerhed.

Muffin er vant til at bo i huset sammen med plejemor og sine søskende, men også sammen med andre hunde og katte. Hun er steriliseret og vil blive en fantastisk familiehund.


Cody

Cody

Cody er en herlig fyr på 1 år,ca 60 cm høj, han er glad og legesyg, elsker alle han møder og går pænt i snor.

Cody er i pleje nær Vborg

 


Lilly

Lilly

Lilly er en meget kærlig pige på knap 3 år, hun er reddet som hvalp fra gaden og er en af plejemors øjesten.

Hun er god sammen med de andre hunde i pensionen,og vil elske at få sin egen familie.

Hun er ca 50 cm høj.

 


Hunde vi lige har fået i sikkerhed,i er velkommen til at kontakte os for mere info om dem :) ......