TYRKISKE HUNDE

second home dogs

Hunde til adoptionDisse hunde er adoptionsklare

Læs mere om adoption her.

Er man blevet interesseret i en eller flere af hundene, kan man få flere oplysninger hos vores kontaktpersoner. Se dem her.

OBS:
Alle hunde er neutraliseret, vaccineret og chippet, samt loppe og ormebehandlet inden adoptionen. Alle hunde er socialiseret efter de er fundet så de er klar til en ny familie.


Kaya

Kaya er en lille solstråle, hun er en glad og kærlig hund, som elsker at lege med de andre hunde i pensionen.

Hun er ca 1 år gammel og 40 cm høj


Pepsi

Pepsi

Lækre Pepsi på 1 år , bor hos en dansk plejemor i Alanya.

Plejemor har fortalt os at Pepsi går fint i snor, glad for at være på stranden, meget kælen og kærlig, gøer meget sjældent, og har lært at være alene hjemme.

Hun er ca 60 cm høj


Aska

Aska

Aska er en super sød hund på snart 4 år, hun har boet hos en norsk dame i snart 3 år i Alanya,men nu skal hun flytte tilbage til Norge og kan desværre ikke få hende med til hjem.

Aska er vant til katte og går pænt i snor, hun er en super lækker hund.

Hun er ca 55 cm høj

 


Bella

Søde Bella søger sit foreviget hjem❤️
Bella er født den 1. april 2018, hun er en smuk pige på cirka 50 cm. Bella er en rigtig glad hund, hun er utrolig sød og kærlig og hun elsker at blive kælet med. Bella er elsker at lege og gå ture. Hun går fint i snor og er vant til at bo sammen med andre hunde.

Bella's historie :
Bella blev fundet ved et lejligheds kompleks, hvor hun havde søgt hen efter at havde være blevet mishandlet. Der var nogle børn der havde stukket en pind in lille Bella's ene øje. Bellas øje så bestemt medtaget ud, og det var let at se at hun havde brug for behandling. Bella blev derfor samlet op og kørt til dyrlæge. Hun fik behandling og boede hos dyrlægen i 1 måned til observation, hvor hun dagligt fik dryppet sit dårlige øje et par gange om dagen. Bella slap heldigvis for operation, og hendes øje blev reddet. hun har cirka 70-80% tilbage af synet på sit dårlige øje.

Bella bor pt hos plejemor i Tyrkiet, og hun er klar til at komme til Danmark. Det eneste der mangler er bare en familie, der vil give hende et godt liv.

Hun er steriliseret, og har fået vacciner, chip, pas, blodprøve samt loppe- og ormekur.


Boncuk

Boncuk

Boncuk er i pleje nær Viborg

Boncuk er en meget kærlig og rar dreng på 18 mrd. han er god som dagen er lang,går pænt i snor og er glad for alle han møder.


ELLA

Ella

Ella er en sød og rolig pige,god sammen med alle andre hunde, hun har et fantastisk temperament.

Hun er født januar 2018 og ca 58 cm høj


Muffin

Muffin

Muffin er i pleje i jylland 

Muffin søger en kærlig familie 

Muffin er en rigtig sød og kærlig hund fra marts 2018, cirka 55 cm. Hun er en glad og hun elsker at lege. Muffin nyder at få opmærksomhed, og selvfølgelig er hun vild med at blive nusset og kløet. 

Hun blev fundet sammen med sine brødre og søskende, da de var mellem 9-11 uger gammel, der var 6 hvalpe i alt. Alle hvalpene blev samlet op og kom i sikkerhed.

Muffin er vant til at bo i huset sammen med plejemor og sine søskende, men også sammen med andre hunde og katte. Hun er steriliseret og vil blive en fantastisk familiehund.


Molly

Molly

Molly dukkede pludselig op på stranden, en morgen da en af vores plejemødre var dernede, hun fulgte glad efter hende og ville med hjem i sikkerhed, så vi kunne ikke stå for hende og måtte bare have hende i programmet.

Hun er ca fra april 2018

Hun bliver omkring 70 cm høj, hun er en ædel og smuk pige.

Klar til adoption januar 2019 


Fiona

Fiona

Fiona er født august 2017.

Hun er reddet fra gaden, hvor de andre hunde var meget hårde ved hende, trods det elsker hun alt og alle hun møder, og vil knytte sig til den familie der adopterer hende.

Hun er ca 55 cm høj

Klar til adoption 


Cody

Cody

Cody er en herlig fyr på 1 år,ca 60 cm høj, han er glad og legesyg, elsker alle han møder og går pænt i snor.

Cody er i pleje nær Vborg


Lilly

Lilly

Lilly er en meget kærlig pige på knap 3 år, hun er reddet som hvalp fra gaden og er en af plejemors øjesten.

Hun er god sammen med de andre hunde i pensionen,og vil elske at få sin egen familie.

Hun er ca 50 cm høj.

 


Hunde vi lige har fået i sikkerhed,i er velkommen til at kontakte os for mere info om dem :) ......